preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

Održane proljetne radionice za darovite, talentirane i motivirane učenike

Autor: Administrator , 26. 4. 2017.

Tijekom proljetnih  praznika, 18. - 20. travnja  2017. g. održane su radionice za darovite, talentirane imotivirane učenike. U našoj školi bile su organizirane dvije radionice;
STEM područje, voditeljice Ane Šuper iRad na projektu, voditeljice Natalija Knezić-Medvedec. Osim prijavljenih učenika naše škole, STEM radionici su se pridružili i učenici  OŠ K. Šandor Gjalski iz Zaboka.

Radionica: Rad na projektu - GOO održana je  18. i 19. travnja 2017. od 9 do 12 sati.

Cilj radionice bio je upoznati tijek i način rada u projektima Građanskog odgoja i obrazovanja, njegujući timski rad i suradnju u istraživanju i rješavanju problema.  Učenici su samostalno radili na projektu, od izbora problema do odabira najboljeg rješenja problema. Tema projekta bila je istražiti što učenici smatraju koje promjene treba provesti i kako ih uvesti u školu da bi boravak učenika u školi bio ugodniji i kvalitetniji.

 

Radionica: STEM područje - održana je  20. travnja 2017. od 9 do 11 sati.

Cilj radionice bio  je potaknuti dječje zanimanje za STEM područje.  Na radionici učenici su istraživali pojave i pokuse vezane uz površinsku napetost vode, gorenje i vulkane. Prigodom istraživanja kod učenika se razvija znanstveni način rješavanja  problema, od stvaranja pretpostavki, postavljanja hipoteza do izvođenja zaključka.

Pedagoginja:

Natalija Knezić-Medvedec


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju