preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

Zelena čistka 2017.

Autor: Administrator , 3. 5. 2017.

Više od 150 država svijeta obilježava Dan planeta Zemlje 22. travnja. Učenici naše škole sudjelovali su u proslavi našeg planeta tako što su u utorak, 25. travnja pokupili smeće oko škole i u središtu mjesta. Učenici 8. Razreda uređivali su cvjetne površine. Akcija čišćenja tradicionalno se održava pod imenom Zelena čistka u suradnji s općinom Tuhelj.

Učenici razredne nastave i predškole čistili su okoliš škole od pronađenih papirića, a učenici predmetne nastave prošli su mjestom u potrazi za neželjenim otpadom uz prometnice.

Šetnjom kroz mjesto uvjerili smo se kako naša priroda trpi sav ljudski otpad i kako je važno raditi na podizanju svijesti o očuvanju našeg okoliša, ne samo s djecom već i s odraslima. Vodeći brigu o svom okolišu brinemo za bolju i zeleniju budućnost naraštaja koji nas nasljeđuju i učimo se kako očuvati okoliš uz brigu i ljubav prema prirodi.

Galerija slika


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju