preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

8. izdanje „Trči, skoči, baci“

Autor: Administrator , 31. 5. 2017.

Vrlo zanimljivo i neizvjesno natjecanje te izvrsni rezultati natjecatelja uz odličnu atmosferu na tribinama, obilježili su 8. sportski susret učenika osnovnih škola s područja bivše Općine Klanjec, održan proteklog petka na stadionu u Razvoru. Na natjecanju pod nazivom Trči, skoči, baci sudjelovali su učenici OŠ Lijepa naša iz Tuhlja, OŠ Antuna Mihanovića iz Klanjca te OŠ Josipa Broza  iz Kumrovca koji su se natjecali u sedam atletskih disciplina, u kategorijama djevojčica i dječaka, u borbi za medalje i pehare namijenjene najuspješnijim pojedincima i ekipama.

U ukupnom poretku djevojčica prvo mjesto zauzela je ekipa OŠ Antuna Mihanovića iz Klanjca ispred učenica  iz Tuhlja i Kumrovca. U konkurenciji dječaka 1. mjesto pripalo je ekipi OŠ Josipa Broza iz Kumrovca ispred drugoplasirane ekipe iz OŠ Lijepa naša iz Tuhlja i trećeplasiranog Klanjca.

Od pojedinačnih rezultata svakako vrijedi izdvojiti rušenje dvaju rekorda. U skoku u vis novi rekord natjecanja s preskočenih 1,56 metara postavio je Martin Vahtarić (8.r.), iz Tuhlja, dok je u skoku u dalj novi rekord postavila Ana Marić (7.r.), također iz Tuhlja, preskočivši 4,07 m. Najuspješniji natjecatelji osim medalja i pehara osvojili su prigodne nagrade koje su osigurali sponzori. Našim učenicima i učiteljici Tjelesne kulture Mariji Kožinec čestitamo na odličnim rezultatima!

Davor Žažar


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju