preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

21. Smotra dječjeg stvaralaštva Saveza DND Hrvatske

Autor: Administrator , 25. 10. 2017.

Učenici naše škole ujedno i članovi DND TUHELJ uspješno su se predstavli scenskom igrom i likovnim radovima na 21. Smotri dječjeg stvaralaštva pod motom "Radost, igra i stvaralaštvo djece" od 20. do 22.10.2017. u opuštenoj atmosferi i krasnom ambijentu kazališta Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Scenskom igrom KAK SE TEMU NEGDA REKLO pod vodstvom Pavice Iveković nastupili su: Martina Tušak, Mia Horvatin, Dario Glogoški, Darko Haramina, Alen Javorić Ilić i Luka Sušec. Oduševili su publiku i članove stručne komisije pa su osigurali nastup i u revijalnom dijelu Smotre. Djeca Tuhlja, učesnici Smotre, bili su smješteni u obiteljima gdje su naišli na odličan prijem, gostoljubivost i toplinu. Svi su se povezali sa svojim novim prijateljima i izmijenili kontakte. Boravak u Poreču ostat će im u najljepšim uspomenama.

U likovnoj izložbi bilo je izloženo 10 likovnih radova koje je za Smotru s djecom pripremila Silvija Ilić.

Smotra je protekla u odličnoj organizaciji Saveza društava Naša djeca Hrvatske i domaćina DND-a Poreč. Na Smotri  je sudjelovalo oko 250 djece izkoji su se predstavili s 27 točaka. Delegacije su došle iz svih krajeva Lijepe naše, i to iz Bakra, Čakovca, Čazme, Karlovca, Koprivnice, Kutine, Križa, Lekenika, Našica, Ogulina, Požege, Pule, Rajića, Ravne Gore, Stubičkih Toplica, Šibenika, Tuhlja, Umaga, Varaždina i Zaboka.

Galerija slika

Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju