preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

Volontiranje učenika na Specijalnoj olimpijadi

Autor: Administrator , 25. 10. 2017.

U Tuheljskim toplicama 24. i 25. listopada volontirali smo na Specijalnoj olimpijadi. Organizator natjecanja bilo je Športsko društvo Specijalni športovi Luč, udruga čija je zadaća promicanje i razvitak športa za osobe s intelektualnim teškoćama. Na otvorenju su u znak dobrodošlice ispred učenika i djelatnika škole sudionike pozdravile Ana Zanoški, Nikolina Tušak, Anja Petrinec i Anamarija Škreblin.

Naši volonteri u organizaciji natjecanja u plivanju bili su: učenice 8. razreda Ana Zanoški, Anamarija Škreblin, Ana Marić, Lana Javorić Ilić, Antonija Kralj, Martina Ptujec, Mateja Tušak, učenice 7. razreda Nikolina Tušak i Anja Petrinec te učenici 7. razreda Antun Šurina i Sven Supina. U pratnji učenika bila je ravnateljica Snježana Romić koja i vodi grupu Mali volonteri. Volontiranje je, kao dobrovoljna aktivnost, prije svega sloboda izbora. Volonterstvo u sebi sadrži potencijal izgradnje suosjećanja i solidarnosti s drugima i drugačijima.

Bilo nam je zadovoljstvo što smo kao članovi Malih volontera škole dali svoj doprinos u provođenju ovog natjecanja!


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju