preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Dobro došli na stranice OŠ Lijepa naša


Vijesti

„Trči, skoči, baci“

Autor: Snježana Romić, 2. 6. 2022.

U petak je na stadionu u Razvoru održano 12. izdanje sportskog natjecanja „Trči, skoči, baci“ koje je okupilo učenike susjednih škola, OŠ Antuna Mihanovića iz Klanjca, OŠ Josipa Broza iz Kumrovca, OŠ Lijepa naša iz Tuhlja i OŠ Pavla Štoosa iz Kraljevca na Sutli.

Djevojčice i dječaci natjecali su se u skoku u vis, skoku u dalj, bacanju kugle, trčanju na 100 metara, trčanju na 300 metara, odnosno u trčanju na 800 metara dječaci te na 600 metara djevojčice. U ukupnom poretku djevojčica prvo mjesto zauzela je ekipa OŠ Lijepa naša iz Tuhlja, dok su dječaci bili trećeplasirani.

Galerija slika


 

U konkurenciji dječaka medalje za tuheljsku školu osvojili su Luka Barac, 2. mjesto u bacanju kugle te Lovro Matečić koji se okitio zlatom u utrci na 100 metara. Na pobjedničko postolje u konkurenciji djevojčica popele su se Tuhljanke Ivona Hercigonja s 3. mjestom u skoku u vis, Laura Pleško koja je osvojila 3. mjesto u trčanju na 100 metara, Sara Fekeža, 3. mjesto u skoku u dalj, Lorena Tkalec, 3. mjesto u trčanju na 300 metara, Nadja Gorupić bila je izvrsna 2. u utrci na 600 metara, a na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popela se Mihaela Medvedec u skoku u dalj.

Najuspješniji natjecatelji su osim medalja i pehara koje je osigurao Županijski školski sportski savez Krapinsko-zagorske-županije osvojili prigodne nagrade koje su osigurali sponzori Terme Tuhelj i Fast food Fit.  Čestitamo našim učenicama i učenicima na čelu s učiteljicom Marijom Kožinec koji ni ove godine nisu iznevjerili tradiciju postizanja vrhunskih rezultata na ovom atletskom natjecanju.

knjižničar Davor Žažar
TEAMS - Virtualne učionice
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju