preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Dobro došli na stranice OŠ Lijepa naša


Vijesti

Sudjelujemo u projektu P.S. Pokreni solidarnost

Autor: Administrator , 23. 11. 2020.

Veseli nas da smo i ove godine dio projekta p.s. Pokreni solidarnost koji u Hrvatskoj provodi Centar za mirovne studije u sklopu trogodišnjeg Erasmus+ programa pod nazivom “Build European Solidarity Today-Let's replay the fraternity card in Europe“ s partnerskim organizacijama iz Španjolske, Francuske, Italije, Slovenije i Poljske.

Cilj projekta je s učenicima obraditi teme solidarnosti, siromaštva, nejednakosti, diskriminacije, ljudskih prava i suvremenih globalnih problema kroz analizu fotografija i pisanje osvrta.

Učenici i učenice sedmog i osmog razreda pisat će ove godine razglednice svojim mještanima u Tuhlju, a više o samom projektu možete saznati na ovoj poveznici: https://www.fraternity-card.eu/.

Mi ćemo kroz zimu raditi na ovim temama, promatrati i analizirati fotografije, raspravljati, debatirati, pisati… A vi već s prvim danima proljeća možete očekivati u svojim sandučićima malo drugačiju poštu – naše misli na poleđini razglednica! Napišite nam svoj odgovor!


 
TEAMS - Virtualne učionice
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju