preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 

Ostvarivanje akcijskog plana

Autor: Administrator , 18. 1. 2013. 15:13

U OŠ Lijepa naša u Tuhlju od kraja kolovoza do kraja prosinca proveden je niz aktivnosti kojima su učitelji educirani za provođenje aktivnosti EDC/HRE u nastavnom radu.

Motivirani učitelji su putem radionica i predavanja koje su sa zadovoljstvom prihvatili  više upoznati s obrazovanjem za  EDC/HRE.

Spoznali su koje su prednosti takvog obrazovanja za djecu, školu i zajednicu. Dobili su nastavne materijale i informacije gdje mogu pronaći nove materijale te ih primijenili u nastavnom radu.

 

Ostvarivanje akcijskog

plana

 

 

(klikom na svaku od slika otvorit će Vam se dokument u PDF formatu)

 


 

 

 

 [više]

Radionica

Autor: Administrator , 18. 11. 2012. 20:38

Nakon provedene ankete među učiteljima o primjeni obrazovanja za demokratsko građanstvo i ljudska prava učitelji škole prošli su radionice kojima je cilj bio usavršavanje vještina rada u provođenju obrazovanja za demokratsko građanstvo i ljudska prava. U vedroj i radnoj atmosferi kroz edukativne igre i prezentacijom sudionici radionica stekli su dublji uvid u mogućnosti provedbe radionica EDC/HRE te koju literaturu koristiti u svom daljnjem radu.

Tijekom idućih tjedana svaki će razrednik provesti jednu radionicu na satu razrednog odjela, a ostali će nastavnici u svom radu primjenjivati aktivne metode rada i učenja te tako još više uvesti obrazovanje za demokratsko građanstvo i ljudska prava u svakodnevni odgojno-obrazovni rad. 

Galerija slika


 

 [više]

Akcijski plan

Autor: Administrator , 10. 9. 2012. 21:56

Ravnateljica škole 28.8.2012. godine prezentirala je učiteljima Akcijski plan koji je tim škole u kojem su bile Natalija Knezić-Medvedec  te učiteljice Ljiljana Žegrec i Snježana Romić izradio na Ljetnoj akademiji jugoistočne Europe: Ljudska prava na djelu u Cetinju.

Prezentacija je prvi korak u realizaciji Akcijskog plana. Slijede daljnje radionice u koje će se uključiti razrednici od 3. do 8. razreda i drugi zainteresirani učitelji kako bi usavršili svoje vještine rada u provođenju građanskog odgoja i obrazovanja u razredu.


 

 [više]

 Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju