preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

Suradnja

Djed Mraz

Autor: Administrator , 22. 12. 2016. 11:11

OŠ Lijepa naša i DND TUHELJ u sklopu projekta Kazalište i dijete organizirali su za djecu do 12 godinu predstavu Teatra Tirena Zaigrani Božić.

U ovo blagdansko vrijeme najveći pljesak dobio je Djed Mraz koji je dijelio slatke pakete. 


 

 [više]

Sveti Nikola

Autor: Administrator , 9. 12. 2016. 12:13

 

Sveti Nikola nije nas zabobišao ni ove godine. U suradnji s Općinom Tuhelj pripremio je voćno-slatke poklončiće koje dijelio učenicima razredne nastave i predškole te ostavio za one malo veće.

 

 


 

 [više]

Mir i dobro

Autor: Administrator , 9. 12. 2016. 12:15

U sklopu akcije „Mir i dobro“ , 6. prosinca 2016. djelatnici policijske postaje Klanjec posjetili su našu školu te u ovo predblagdansko doba još jednom učenike upozorili na opasnost pirotehničkih naprava. Doznali smo u kojem periodu je dozvoljeno korištenje naprava. Poseban naglasak stavili su na posljedice nepravilnog rukovanja i rukovanja bez nadzora odrasle osobe.


 

 [više]

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Autor: Administrator , 8. 12. 2016. 12:35

U razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca obilježili smo  međunarodni Mjesec borbe protiv ovisnosti.

Cilj obilježavanja je senzibilizacija javnosti za borbu protiv svih oblika ovisnosti. Obilježavanjem se nastoji upozoriti učenike i društveno okruženje na problem zlouporabe svih sredstava ovisnosti  te potaknuti sve subjekte u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti i poduzimanje zajedničkih akcija za uspješno suprotstavljanje ovom ozbiljnom problemu.

U suradnji s MUP-om, Policijskom postajom u Klanjcu, policijski djelatnici održali su predavanje za učenike viših razreda o zdravstvenim i zakonskim posljedicama korištenja sredstava ovisnosti.

Kroz radionice, izradu plakata i rješavanje kviza  o problemima ovisnosti, učenici su proširili svoja znanja o zdravstvenim i socijalnim posljedicama  koje uzrokuje  ovisnost te osvijestili vrijednosti zdravog i kvalitetnog života.

Provedbom preventivnih programa tijekom cijele školske godine, u školi se kod učenika prvenstveno potiče zdrav način života. Programi koji se provode su Zdrav za 5 i Trening životnih vještina.

                                                                                              Pedagoginja:
                                                                             Natalija Knezić-Medvedec, prof.

 

 [više]

Sigurnost djece u prometu - suradnja škole i PP Klanjec, edukacija učenika 1. razreda

Autor: Administrator , 20. 10. 2016. 22:32

Gosti 1. razreda 19. listopada bili su policajci koji su kroz veseli i zanimljivi razgovor poučavali učenike kako sigurno sudjelovati u prometu.

 Veliko veselje za svakog prvašića na kraju su bile i dobivene efektne žute kabanice koje će omogućiti da su dobro vidljivi na putu do škole.

 


 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju