preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

Naše učenice sudjelovale na 8. Knjižnoj booki

Autor: Snježana Romić, 31. 5. 2022.

U petak je u Zagrebu u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održano 8. izdanje Knjižne booke, središnjoj svečanosti kojom se obilježava Međunarodni dan dječje knjige. Prostor NSK za tu je prigodu bio ukrašen tematskim izložbama, radovima učenika osnovnih i srednjih škola nastalih u suradnji i pod stručnim vodstvom školskih knjižničara.

Svečanom događanju prisustvovali su i predstavnici naše škole, učenice Lucija Gašparić 7. r. i Neva Araminta Roberts 6. r., pod vodstvom knjižničara Davora Žažara. Lucija je ovom prigodom predstavila svoj plakat „Knjiga i film“, koji je ove godine na državnom natjecanju za poticanje čitanja „Čitanjem do zvijezda“ u jakoj konkurenciji 43 plakata osvojio prvo mjesto.

Naše učenice bile su iznimno ponosne što su sudjelovale na smotri najvećih postignuća u Republici Hrvatskoj ostvarenih pod vodstvom školskih knjižničara te su vrlo uspješno predstavile tuheljsku školu.
TEAMS - Virtualne učionice
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju