preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

Rezultati natječaja

Obavijest o rezultatima natječaja

1.             Obavještavamo Vas da prema natječaju za radno mjesto Kuhara/ice, 1 izvršitelj na određeno i puno radno vrijeme, objavljenim dana 21. 2. 2022. godine, na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Osnovne škole Lijepa naša, http://os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr u rubrici pod nazivom „NATJEČAJI“ podrubrika „OBJAVA NATJEČAJA“ nije zasnovan radni odnos ni sa jednim od kandidata koji su bili pozvani na testiranje.

2.                 Obavještavamo Vas da je prema natječaju za radno mjesto učitelja fizike, 1 izvršitelj/ica na određeno i nepuno radno vrijeme (8 sati), objavljenom dana 8. 2. 2022. godine,  na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici i oglasnoj ploči  Osnovne škole Lijepa naša, http://os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr u rubrici pod nazivom „NATJEČAJI“ podrubrika „OBJAVA NATJEČAJA“ uz prethodnu suglasnost Školskog odbora, dana 1. 3. 2022. godine sklopljen ugovor o radu na određeno i nepuno radno vrijeme sa Zvonimirom Šeremetom, VSS.

3.                 Obavještavamo Vas da je prema natječaju za radno mjesto učitelja/ice tehničke kulture, 1 izvršitelj/ica na neodređeno i nepuno radno vrijeme (10 sati), objavljenom dana 24. 8. 2021. godine,  na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici i oglasnoj ploči  Osnovne škole Lijepa naša, http://os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr u rubrici pod nazivom „NATJEČAJI“ podrubrika „OBJAVA NATJEČAJA“ uz prethodnu suglasnost Školskog odbora, dana 11. 10. 2021. godine sklopljen ugovor o radu na neodređeno i nepuno radno vrijeme sa Marijanom Buti, VSS.

4.         Obavještavamo Vas da je prema natječaju za radno mjesto učitelja/ice razredne nastave (nastava u kući), 1 izvršitelj/ica na određeno i nepuno radno vrijeme (12 sati), objavljenom dana 17. 9. 2021. godine,  na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici i oglasnoj ploči  Osnovne škole Lijepa naša, http://os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr u rubrici pod nazivom „NATJEČAJI“ podrubrika „OBJAVA NATJEČAJA“ uz prethodnu suglasnost Školskog odbora, dana 11. 10. 2021. godine sklopljen ugovor o radu na određeno i nepuno radno vrijeme sa Katarinom Kanceljak, VSS.

5.         Obavještavamo Vas da je prema natječaju za radno mjesto učitelja fizike, 1 izvršitelj/ica na određeno i nepuno radno vrijeme (8 sati), objavljenom dana 17. 9. 2021. godine,  na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici i oglasnoj ploči  Osnovne škole Lijepa naša, http://os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr u rubrici pod nazivom „NATJEČAJI“ podrubrika „OBJAVA NATJEČAJA“ uz prethodnu suglasnost Školskog odbora, dana 11. 10. 2021. godine sklopljen ugovor o radu na određeno i nepuno radno vrijeme sa Zvonimirom Šeremetom, VSS.

6. Obavještavamo Vas da je prema natječaju za radno mjesto kuhara/ice, 1 izvršitelj/ica na određeno i puno radno vrijeme, objavljenom dana 19. 10. 2021. godine,  na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici i oglasnoj ploči  Osnovne škole Lijepa naša, http://os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr u rubrici pod nazivom „NATJEČAJI“ podrubrika „OBJAVA NATJEČAJA“ uz prethodnu suglasnost Školskog odbora, dana 3. 11. 2021. godine sklopljen ugovor o radu na određeno i puno radno vrijeme sa Nevenkom Škalički, NKV.


TEAMS - Virtualne učionice
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju