preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

UPISI U SREDNJU ŠKOLU

Autor: Administrator , 25. 5. 2017.

Dragi učenici (i roditelji) 8. razreda,

Izašla je službena Odluka o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2017./2018. Skraćenu verziju Odluke možete pročitati na web stranici škole

(zajedno s elementima i kriterijima za upis u SŠ). 

Prijave u NISpuSŠ sustav (www.upisi.hr ) započinju u četvrtak 25.5.2017. pa preporučujemo da redovito pratite novosti na web stranici upisi.hr.

Kao što je već poznato, za prijavu u sustav potreban vam je AAI identitet (e-mail skole.hr) i broj mobitela putem kojeg ćete dobiti PIN za ulazak u sustav. 

Važno je da detaljno proučite Odluku o upisu učenika kako ne bi propustili rokove za predaju dokumentacije za ostvarivanje dodatnih bodova, odabir željenih programa, ispis prijavnica u našoj školi ili predaju upisnica (i ostale dokumentacije prema potrebi) u srednju školu.  
Prilikom unosa željenih obrazovnih programa pripazite da ih pri unosu poredate prema interesu (prvo unesite prvi izbor).

Za sva pitanja ili pomoć pri prijavi obratite se razredniku ili pedagoginji. Rado će vam odgovoriti na pitanja, pronaći rješenje ili unijeti programe zajedno s vama.  

Sretno s upisima!

 

Snimka informativnog webinara za sve učenike koji upisuju I. razred srednje škole bit će postavljena na mrežnim stranicama CARNeta i https://www.upisi.hr . 

 

Priloženi dokumenti:
Elementi_i_kriteriji_upisa_u_SS.pdf
Odluka_o_upisu_ucenika_u_SS_.pdf


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju