preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

Popis obveznih i izbornih udžbenika te pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava koji će se koristiti u školskoj godini 2021./2022.

Autor: Administrator , 21. 7. 2021.

Poštovani roditelji,

ovdje se nalazi Odluka o korištenju dopunskih nastavnih sredstava te popis obveznih i izbornih udžbenika te pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava koji će se koristiti u školskoj godini 2021./2022.

1. razred

5. razred

2. razred

6. razred

3. razred

7. razred

4. razred

8. razred

Udžbenici i radni materijal za pomoć u učenju

Sve obvezne udžbenike nabavlja škola iz sredstava koje osigurava Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Radni materijali (radne bilježnice, radne zbirke – ako nema radne bilježnice) nabavljaju se sredstvima Krapinsko-zagorske županije i Općine Tuhelj, a atlasi za Povijest i Geografiju u 5. osigurava Općina Tuhelj (smeđe obojana polja).

Molimo roditelje da nabave likovne mape, zbirke zadataka za matematiku u razrednoj nastavi te radne kutije za Tehničku kulturu od 5. do 8. razreda (označeni su žuto na dnu popisa svakog razreda).

Svi udžbenički kompleti roditelji će moći podignuti u zadnjem tjednu prije početka nastave o čemu će biti obavijest na mrežnoj stranici škole.

Skrećemo pozornost da su učenici dužni na kraju školske godine vratiti u školu udžbenike koji nisu radni i tablete. 


 
TEAMS - Virtualne učionice
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju