preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

PROJEKT VESELO DIJETE - čitanje knjige ZELENI PAS

Autor: Snježana Romić, 15. 12. 2021.

Projekt VESELO DIJETE osmišljen je u godini čitanja. Kroz projekt se provlači problematika ovisnosti i njen utjecaj na obitelj. Nositelj projekta bilo je  DND TUHELJ uz partnere OŠ Lijepa naša i Općinu Tuhelj.

Nakon pročitane knjige Nade Mihelčić: Zeleni pas učitelji u 5 škola Krapinsko-zagorske županije i OŠ Jabukovac iz Sisačko-moslavačke županije zajedno s učenicima osmišljavli su različite aktivnosti (čitanje  vršnjačkim grupama, čitanje na glas najdojmljivijih ulomaka, rasprave o pročitanom i stvaranje temeljem pročitanog. Tako je nastala zbirka radova u digitalnom obliku – e-Knjiga Zeleni pas. 

Organizirali smo i virtualni susret škola sudionica u projektu 13. prosinca 2021.

Projekt VESELO DIJETE financiran je sredstvima Krapinsko-zagorske županije dobivenim na natječaju za su/financiranje programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokracije i razvoja civilnog društva.


 
TEAMS - Virtualne učionice
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju