preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

NATJECANJA 2021.-2022.

Autor: Snježana Romić, 6. 2. 2022.

Krajem siječnja započeli smo sudjelovanjem u raznim natjecanjima i smotrama ove školske godine. Pripreme su bile otežane zbog samoizolacija učenika i učitelja te ih odrađujemo ih u novim kombiniranim organizacijama natjecanja. Dio u živo, a dio virtualnim putem.

Natjecanje iz Engleskog jezika naših 5 natjecatelja 8. razreda odradilo je vitrualnim putem koristeći MS Teams grupu jer su bili u samoizolaciji. 

Prvi puta sudjelovali smo u natjecanju mladih tehničara. Naših 13 natjecatelja od 5. do 8. razreda okušalo se kategorijama: maketarstvo i modelarstvo, graditeljstvo, modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina, fotografija i elektronika. Pisani dio provjere znanja neki su pisali u školi, a neki virtualno. Praktični dio u petak 4. veljače bio je posebno zanimljiv i novina za učenike i članove povjerenstva. Svi smo u školi oduševljenim njihovom motivacijom, uloženim trudom i prekrasnim finalnim proizvodima. 

Čestitam svim natjecateljima i nacateljicama te njihovim mentoricama, učiteljicama Ljlljani Žegrec i Marijani Buti na postignutim rezultatima. Nestrpljivo čekamo pozive za županijska natjecanja.

Pred nama su natjecanja iz Povijesti i Biologije. Sretno svima!

 
TEAMS - Virtualne učionice
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju