preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Vijesti

JUMICAR U OŠ LIJEPA NAŠA

Autor: Snježana Romić, 27. 10. 2019.

Učenici drugih razreda učili o prometnoj kulturi

U utorak, 22. listopada naša škola bila je domaćin preventivne akcije „Program prometne kulture za najmlađe”.

Program su činile interaktivne radionice: predavanja-teorijski dio, mala škola prve pomoći u izvedbi Gradskog društva Crvenog križa Klanjec, protupožarna zaštita u izvedbi dobrovoljnog vatrogasnog društva Tuhelj, prometni poligon u radionici „Jumicar“ i prometna policija-praktični dio. U aktivnostima su osim škole domaćina sudjelovale i  gostujuće škole OŠ Krapinske Toplice i OŠ Pavla Štoosa, Kraljevec na Sutli.

Učenici su se najviše razveselili vožnji malih automobila na prometnom poligonu za što su dobili i prigodnu „vozačku dozvolu“. Učenici naše škole aktivno su sudjelovali u programu kao volonteri pomažući učenicima 2. razreda u vožnji te kao članovi podmlatka HCK kroz radionice pružanja prve Pomoći.

Organizator edukacije je udruga PPSP i Jumicar Hrvatska sa svojim partner službama: Policijska uprava Krapinsko-zagorska, Policijska postaja Klanjec, Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec, Dobrovoljno vatrogasno društvo Tuhelj i OŠ Lijepa naša, Tuhelj.

http://jumicar.net/domacin-osnovna-skola-lijepa-nasa-tuhelj-i-gosti-os-pavla-stoosa-kraljevec-na-sutli-i-os-krapinske-toplice/  

Galerija slika


 
TEAMS - Virtualne učionice
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju