preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Dobro došli na stranice OŠ Lijepa naša


Vijesti

Projekt Dječji dnevni boravak

Autor: Administrator , 17. 3. 2017.

Predstavnici DTM grupe, učenici 3. i 4. razreda, žele  predstavljanjem svog projekta Dječji dnevni boravak zainteresirati širu javnost. Osim u školi, članovima Vijeća učenika te svim učiteljima na Učiteljskom vijeću projekt su predstavili i zamjeniku načelnika Općine Tuhelj Mladenu Hercigonji.

Projekt koji  je nastao u sklopu Građanskog odgoja i obrazovanja javio se kao odgovor na problem nepostojanja adekvatnog prostora gdje bi učenici mogli boraviti dok čekaju školski autobus. Prostor školske knjižnice u kojem borave je premalen i ne odgovara u potpunosti potrebama djece.  Stoga se rodila ideja među članovima grupe „Daroviti, talentirani, motivirani“ o uređenju kutka gdje bi učenici mogli kvalitetno mogli provoditi svoje vrijeme. 

Za uređenje prostora  Dječjeg dnevnog boravka potrebno je nabaviti dio  namještaja i igračaka, a planiraju se iskoristi i stari ormarići koji će zasjati u novom ruhu. Zamjenik načelnika Hercigonja, podržao je projekt, ali i obećao  financijsku podršku realizaciji projekta.  

Pedagoginja:
Natalija Knezić-Medvedec, prof

 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju