preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Dobro došli na stranice OŠ Lijepa naša


Vijesti

NASTAVA U PRIRODI

Autor: Administrator , 31. 3. 2017.

U petak, 24.3.2017. godine veći dio nastavnog dana učenici su proveli u prirodi. Organizirana je terenska nastava zajedničkim pješačenjem razredne nastave na „Žlenderov breg“ u Pristavi, a predmetne na tzv. „Piramidu“ u Glogovcu Zagorskom. Učenjem u prirodi učenice 8. razreda s učiteljicom Ančicom Slaviček poučile su ostale što je piramida i zašto taj brijeg nosi upravo taj naziv. Članovi ekipe prve pomoći proveli su još jednu vježbu pod vodstvom knjižničara Davora Žažara.

Za to su vrijeme učenici razredne nastave veselo dočekani na Žlenderovom brijegu. Dočekao ih je predsjednik udruge „Kolovrat“ gospodin Rudolf Žlender, a ujedno i djed Vite učenika 2. razreda. Hvala mu na dobrodošlici, poučavanju o tradiciji uskrsnog pucanja i vožnji vrtuljkom. Na putu do autobusa zaustavila ih i počastila obitelj učenika 3. razreda Marsela Ilića kojoj također hvala na čašćenju i ugodnom druženju.


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju