preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Dobro došli na stranice OŠ Lijepa naša


Vijesti

Odličan uspjeh na državnom natjecanju „Čitanjem do zvijezda“

Autor: Administrator , 9. 5. 2017.

Proteklog petka u Čakovcu  je  održano 4. Državno natjecanje u znanju i kreativnosti  “Čitanjem do zvijezda“ za učenike osnovnih škola. Natjecanje se sastojalo od dva dijela: od kviza znanja (ekipno) i prezentacije plakata (pojedinačno).

U kvizu znanja ekipa naše škole u sastavu Veronika Barlović, 8.r., Karolina Kuhar, 8.r i Leona Žnidarec, 8. r.  pod mentorstvom knjižničara Davora Žažara osvojila je 11. mjesto. S obzirom da je u pitanju bila Državna smotra i da su u konkurenciji bile 22 ekipe najboljih čitača iz cijele Hrvatske,  ostvareni rezultat svakako možemo smatrati velikim uspjehom.

U kategoriji plakata, našu školu predstavljala je učenica 8. razreda Leona Žnidarec s plakatom „Isti, različiti i sve između“. U jakoj konkurenciji 20 plakata iz cijele države Leona je predstavljajući plakat ostavila izvrstan dojam te je ušla u uži izbor za najbolji plakat. Leonin plakat osvojio je 4. mjesto, što je ogroman uspjeh. Našoj ekipi, Leoni i mentoru knjižničaru Davoru Žažaru čestitamo na ostvarenim rezultatima.

(dž)


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju