preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Dobro došli na stranice OŠ Lijepa naša


Vijesti

Na županijskoj smotri Lidrano 2018.

Autor: Administrator , 27. 2. 2018.

U Krapini se u petak, 16. veljače 2018. godine održavala županijska smotra Lidrano 2018. Lidrano je otvorio župan Željko Kolar, koji je istaknuo kako se radi o najvećoj manifestaciji na području Krapinsko – zagorske županije, što se tiče učeničkog literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva.

Prosudbu nastupa učenika vršili su članovi stručnog povjerenstva, za dramski izraz dramski umjetnici Stephany Jamnicky, Marija Borić i Mirela Videk Vranjec, a literarne radove procjenjivali su Hrvoje Kovačević i Vlasta Horvatić Gmaz. Novinarsko stvaralaštvo ove godine ocjenjivale su  Biserka Jakšić (Radio Kaj) i Jelena Jazbec (Zagorje International). Domaćin susreta za osnovne škole bila je OŠ “Ljudevit Gaj” Krapina.

Učenici naše škole sudjelovali su na Lidranu u sljedećim kategorijama:

  • Lana Zanoški, 7.r. s literarnim radom Moja autobiografija, mentorica Marija Dijaković
  • članice Kajkavske družine, učenice 2.r., Sara Fekeža, Lucija Haramina, Sara Koprivnjak, Gabriela Lepej, Viktorija Telišman i Lorena Tkalec s dramsko-scenskom igrom De se zbudi, bratec Martin, mentorica Pavica Iveković

Dramsko-scenska igra De se zbudi, bratec Martin predložena je od strane stručnog povjerenstva za državnu smotru. Konačan izbor učesnika državne smotre Lidrano 2018. izvršit će se početkom ožujka i bit će objavljen na stranicama  AZOO.


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju