preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Dobro došli na stranice OŠ Lijepa naša


Vijesti

Srcolovke i srcolovci

Autor: Administrator , 5. 3. 2018.

Dan zaljubljenih u našoj školi obilježen je  tradicionalnom „Srcolovkom“ koja je do suza nasmijala i zabavila okupljene učenike i učitelje.

Ova igra sastoji se u tome da jedan srcolovac bira između tri natjecateljice. Srcolovac i natjecateljice se međusobno ne mogu vidjeti jer je između njih paravan, pa su za odabir idealne partnerice presudni odgovori na maštovita pitanja poput: „Jel bi se vozila sa mnom na traktoru?“, „Jel bi išla sa mnom kopati u vinograd?“, „Što bi mi skuhala za večeru?“ i brojna druga. Srcolovke su također potencijalnim partnerima postavljale praktična pitanja poput: „Koji auto misliš voziti?“, „Kojim poslom se misliš baviti?“, „Kamo bi me odveo na ljetovanje?“  i sl.

U biranju partnera odnosno partnerica, okušali su se učenici od 5. do 8. razreda, a novopečeni parovi su potom na plesnom podiju iskazali svoje umijeće plesa s balonima. Srcolovku su svojim zabavnim komentarima začinile voditeljice, učenice 8. razreda Ana Marić i Antonija Kralj.

Davor Žažar, stručni suradnik knjižničar

 

Galerija slika


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju