preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Dobro došli na stranice OŠ Lijepa naša


Vijesti

Održano 6. izdanje županijskog natjecanja za poticanje čitanja za učenike osnovnih škola „Čitanjem do zvijezda“

Autor: Administrator , 13. 3. 2018.

Osvojeno prvo mjesto!

U petak, 23. veljače u OŠ Vladimir Bosnar u Stubičkim Toplicama održano je županijsko natjecanje u znanju i kreativnosti Čitanjem do zvijezda za učenike osnovnih škola. U ovogodišnjem natjecanju čiji je cilj potaknuti učenike na čitanje s razumijevanjem, istraživanje, otkrivanje i kreativno stvaranje, sudjelovala su 34 učenika iz devet zagorskih škola.

Natjecanje se sastojalo od dva dijela: od kviza znanja (ekipno) i prezentacije plakata (pojedinačno). U kvizu znanja ekipnu pobjedu ostvarila je OŠ Lijepa naša, Tuhelj dok je drugo mjesto zauzela ekipa OŠ Zlatar Bistrica. U kategoriji izrade plakata prvo mjesto osvojio je učenica Gita Vlahek iz OŠ Zlatar Bistrica, a drugo mjesto zauzela je  Matea Ljubić iz OŠ Stubičke Toplice.

Pobjedničku ekipu čine učenice 8. razreda: Ana Marić, Mateja Tušak i Antonija Kralj. U kategoriji plakata Lana Javorić Ilić (8.r.) zauzela je 6. mjesto.

Na Državno natjecanje plasirale su se prve dvije ekipe u kvizu znanja i dva najbolja plakata. Ani, Mateji, Antoniji i mentorici Mariji Dijaković čestitamo na izvrsnim rezultatima i želimo puno sreće na državnom natjecanju koje će se održati 4. svibnja u Čakovcu.

Knjižničar Davor Žažar


 
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju