preskoči na sadržaj

Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj

 > Naslovnica
Dobro došli na stranice OŠ Lijepa naša


Vijesti

PROMICANJE ISTINE O DOMOVINSKOM RATU

Autor: Administrator , 20. 4. 2018.

Gosti učenika 8. razreda 16.4.2018. godine na dva školska sata bili su branitelji Krapinsko-zagorske županije. O  Domovinskom ratu govorili su dopredsjednik UDVR (Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata) KZŽ-a Josip Horvatin, Niaz Mulalić, pripadnik 5. gardijske brigade i zabočke HVIDRA-e te predsjednik Kluba branitelja Tuhelj, Krešo Šurina. 

Učenici su s puno pažnje i velikim zanimanjem pratili predavanje i gledali filmić vezan uz učešće i doprinose policijskih i vojnih postrojbi naše županije u Domovinskom ratu. Upoznati su s brojem učesnika u ratu, nazivima njihovih postrojbi, te smjerovima i lokacijama njihovih borbenih djelovanja. Sve verbalizirano je i popraćeno zanimljivim slikovnim materijalima.  

Projekt „Promicanje istine o Domovinskom ratu u školama“ provodi se u suradnji s UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske županije. Financijski ga podupire Ministarstvo branitelja RH i Županija Krapinsko-zagorska.
Korisni linkovi
izreke

"Onaj tko se usudi poučavati nikada ne smije prestati učiti."

(John Cotton Dana)

"Korijeni učenja su gorki, ali plodovi su slatki."

(Aristotel)

"Učitelj - zanimanje koje poučava sva druga zanimanja."

(Anonimni autor)

Korisni linkovi


CMS za škole logo
Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj / Tuhelj 54, HR-49215 Tuhelj / os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr / ured@os-lijepa-nasa-tuhelj.skole.hr
preskoči na navigaciju